Lääkäri Esko Ripaoja tmi

Matkapuhelin:
050 339 4771 0400 222 145

Toimiala:
Lääkäripalvelut / Etälääkäri / Urheiluvammat
Osoite:
Kilpolantie 46
51760, Nuutilanmäki
etsi kartalta >>
Internet:
https://www.tmieskoripaoja.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Lääkärin palvelut vaivattomasti

Esko Ripaoja tmi tarjoaa lääkärin vastaanoton vaivattomasti etäyhteydellä. Etälääkärin vastaanotolla saat hoidettua asiasi nopeasti ja helposti kotoa käsin, suoraan ja turvallisesti lääkärin kanssa keskustellen. Palvelemme Kainuun ja Etelä-Savon asiakkaita Nuutilanmäen toimipisteeltämme käsin.

Etänä toteutettu lääkärin vastaanotto soveltuu kenelle tahansa, jolle lääkärikäynti on turvallisempaa hoitaa kotoa käsin, tai helpompaa esimerkiksi pitkien välimatkojen vuoksi. Täällä hoidat helposti asiasi, kuten sairasloman, reseptien uusimisen (ei PKV-lääkkeitä), hoidon tarpeen arvioinnin ja erilaisten todistusten tai arviointien laatimisen.

Tarjoamme mahdollisuuden myös lääkärin koti- ja mökkikäynteihin Kainuun sekö Etelä-Savon alueella. Kotikäynti on silloin paras vaihtoehtoesimerkiksi silloin, kun etäyhteys ei toimi kunnolla. Ole meihin yhteydessä ja kerro tarpeestasi, kotikäynnit sovitaan aina tapauskohtaisesti. Myös fyysinen vastaanotto onnistuu toimipisteellämme Nuutilanmäellä.

Kirurgisten tautien erikoislääkäri

Kirurgisten tautien erikoislääkäri Esko Ripaoja on perehtynyt tapaturmiin, urheiluvammoihin sekä muuhun urheilulääketieteeseen ja reuman hoitoon. Kaikkiin näihin sekä muihin yleiskirurgisiin sairauksiin liittyvät todistukset sekä arvioinnit, kuten eläkelausunnot, invaliditeetit ja tapaturmien jatkohoidon arvioiminen on mahdollista hoitaa etävastaanotolla. Etälääkäriltä saat nopeasti ja vaivattomasti ohjeet vaivasi jatkohoitoon ilman lääkärivastaanotolle siirtymistä ja hoitoon jonottamista. Saat lääkäriltä myös suosituksen parhaasta mahdollisesti jatkohoidon tarjoajasta.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2023