Loma-Kitsi

Matkapuhelin:
0400 457 015

Toimiala:
Majoituspalvelut / Mökkimajoitusta
Osoite:
Kitsintie 86 A
81650, Ilomantsi
etsi kartalta >>
Internet:
https://www.lomakitsi.com
Sähköposti:

Lisätietoja:

Vietä kiireetön loma itärajan tuntumassa, hiljaisuudessa - keskellä ei mitään.

Varaa mökki valikoimastamme ja tule rauhoittumaan tai harrastamaan.


Tarjoamme lisäksi:

   Kahvipalvelu
   Ruokailut tilauksesta
   Koti- ja jätkämuseo
   Savu- ja rantasauna


Erinoimaiset puitteet myös erilaisten tapahtumien, kuten syntymäpäiväjuhlien tai häiden, tai miksei vaikkapa leirien järjestämiseen ja suuremmankin joukon majoittamiseen!


Käythän tykkäämässä sivustamme Facebookissa! Siellä voit seurata mahdollisia uutisia, päivityksiä ja kuvia, sekä aika ajoin myös arvontoja. Jaa myös kavereillesi!


Pääpaikalta löydät niin museon kuin suuret ruokailutilat ja erilaiset saunamahdollisuudet. Täältä löydät myös sisäsaunan ja suihkun näin halutessasi.


Rantasauna, jossa erillinen pukuhuone ja pitkospuita pitkin pääset helposti hyvälle uimarannalle parinkymmenen metrin päähän.


Savusauna on reilun kokoinen, perinteinen savusauna, jossa mahtuu saunomaan isompikin seurue.
Aktiviteetit

Loma-Kitsi sijaitsee keskellä rauhallisinta korpea. Jos haluat kuitenkin myös harrastustoimintaa rauhoittumisen lisäksi, on lähellä puitteita ja mahdollisuuksia vaikka mihin, ja tarvittaessa voimme järjestää myös opastusta ja muuta palvelua. Kysy rohkeasti!
Metsästys

Mökit sijaitsevat keskellä Metsähallituksen lähes 58 000 hehtaarin
metsästysaluetta Elimo-Kitsi-Piilo (lupa-alue 7638). Metsästysmahdollisuudet ovat siis mahtavat!

Tarvittaessa voimme myös järjestää pienimuotoista opastusta ja lupien hankintaa, kysy rohkeasti lisää!
Kalastus

Mökit ovat mahtavien kalavesien ympäröimiä! Osalla mökeistä on oma ranta ja jopa omat veneet, jotka ovat mökkiläisille vapaassa käytössä. Niille mökeille, joissa ei rantaa ja venettä ole, voi kyselemällä saada käyttöönsä Loma-Kitsin pääpaikan veneitä kahdelle ympäröivälle järvelle.

Ruunaan koskille on noin 20 kilometrin matka, jos haluat koittaa onneasi koskikalastuksessa. Koskille on helppo tilata vaikka kolmen tunnin tai päivän lupa tekstiviestillä - tarvittaessa voimme auttaa luvan hankinnassa.

Kysy lisää, voimme järjestää tilauksesta myös kuljetuksia Loma-Kitsistä kalapaikoille, tai miksei vaikka ohjattujakin kalastusreissujakin.
Retkeily ja patikointi

Loma-Kitsin on mahtavien retkeilymahdollisuuksien ympäröimä.

Karhunpolulle matkaa on vain noin viisi kilometriä, ja mahtavaan patikointikohteeseen Patvinsuon kansallispuistoonkin matkaa kertyy vain parisenkymmentä kilometriä. Katso lisää:
http://vaellus.info/reitit/karhunpolku/
http://www.luontoon.fi/patvinsuo

Voimme tilauksesta järjestää myös mm. valmiit tulet ja makkarat patikkapolkujen varrelle autoteiden läheisille tulipaikoille ja kuljetuksia esimerkiksi Karhunpolulta Loma-Kitsiin, jossa valmis ruoka ja sauna odottavat halutessa.
Moottorikelkkailu

Loma-Kitsi sijaitsee hyvien kelkkareittien läheisyydessä. Lieksasta Ilomantsiin kulkevalta reitiltä lähtee erillinen, vajaan kilometrin mittainen pisto, joka johtaa Loma-Kitsin viereiselle Palkinjärvelle, ja siitä onkin vaivatonta ajaa perille! Katso lisää reiteistä osoitteesta: http://www.pohjoiskarjalankelkkaurat.fi/

Tilaa ennakkoon vaikkapa ruoka, savusauna ja avanto, ja ajele kelkoilla porukan kanssa mistä tahansa valmiille palveluille!

Voit myös tuoda kaluston autolla meille ja lähteä Kitsistä liikenteeseen, vaikket mökkiä tai muita palveluita vuokraisikaan tai ostaisikaan (me myös huolehdimme esimerkiksi autonavaimista näin halutessanne, etteivät pääse hukkumaan reissussa).Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2023