Laukaan Fysioterapia

Puhelin:
014 832 755

Matkapuhelin:
0400 463 077

Toimiala:
Fysioterapiapalvelut
Osoite:
Arwidssonintie 15-17
41340, Laukaa
etsi kartalta >>
Internet:
www.laukaanfysioterapia.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Fysioterapiapalvelut Laukaassa

Laukaan Fysioterapia tarjoaa kattavat fysioterapiapalvelut.

Suunnittelemme hoidon yksilöllisesti fysioterapeuttisen tutkimuksen ja haastattelun pohjalta. Vastaanottomme sijaitsee hyvällä paikalla Laukaan keskustassa. Tutustu fysioterapiapalveluihin tarkemmin ja varaa aikasi!


Niska-hartiaseudun fysioterapia

Niskakipua voidaan yleensä hetkellisesti lievittää venytyksillä ja liikunnalla, mutta ilman säännöllistä harjoittelua vaiva uusiutuu helposti. Niska-hartiaseudun fysioterapiassa vaivan syy selvitetään haastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimuksen avulla.


Olkapään fysioterapia

Olkapään fysioterapiassa on tavoitteena lievittää kipua, palauttaa olkanivelen liikelaajuudet ennalleen ja edistää olkaniveltä tukevien kudosten stabiliteettia.


Alaselän fysioterapia

Fysioterapiassa sinulle tehdään alkukartoitus, jossa tutkitaan oireen syytä toiminnallisten testien ja asennon tutkimisen avulla.


Neurologinen fysioterapia

Neurologisella kuntoutuksella pyritään ylläpitämään tai parantamaan kuntoutujan arkista liikkumis- ja toimintakykyä sekä tukemaan selviytymistä päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella.


Lymfaterapia

Lymfaterapia soveltuu erityisesti leikkausten ja vammojen pre- ja postoperatiiviseen kuntoutukseen. Lymfaterapialla voidaan tehokkaasti parantaa kehon imunestekiertoa ja vähentää turvotusta.Muu fysioterapia

Muihin fysioterapiapalveluihimme kuuluvat mm. leikkauksen jälkeinen fysioterapia, senioreiden fysioterapia sekä jännittyneisyyden fysioterapia.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2023